Hosting en domeinregistratie

Home > Websites > hosting en domeinregistratie

Een website moet op een webserver geplaatst worden en gekoppeld worden aan een domeinnaam. De aanbieders van hostingspakketten verschillen sterk in prijs en kwaliteit. Wij kennen de markt; laat u door ons adviseren.

Verrips Digitale Diensten is geen zelfstandig hosting-provider. Dit betekent dat we met betrekking tot hosting onafhankelijk opereren. Onze ervaring kan bruikbaar zijn voor bedrijven die niet tevreden zijn over de huidige provider.

Wanneer u de hosting door ons uit laat voeren, bent u zeker van een lage prijs, een goede service en bijna onbegrensde mogelijkheden. Onze websites kunnen ook geplaatst worden in hostingruimte van andere providers.

Hieronder een prijsindicatie

  Via Verrips Digitale
Diensten
Voorwaarden
basiswebsite
€ 60,- p.j.
Max. 250 Mb webruimte; 1Gb dataverkeer p.m.
uitgebreide dynamische website
€ 15,00 p.m.
Onbeperkte webruimte c.q. dataverkeer

Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. De prijs die wij klanten in rekening brengen is afhankelijk van het totale dienstenpakket.

Domeinregistratie
Bij een contract bij een provider, krijgt een klant doorgaans de registratie van één domein gratis.
Los daarvan kost domeinregistratie voor een nl-domein € 20,= per jaar (ex. BTW).

Emailadressen
Wanneer Verrips Digitale Diensten voor u de hosting regelt, kunt u ook beschikken over emailadressen bij uw domein. Standaard hoort bij een basiswebsite één emailadres, zoals info@uwdomein.nl, maar we kunnen ook meerdere emailadressen voor u aanmaken.

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.