Hosting en domeinregistratie

Een website moet op een webserver geplaatst worden en gekoppeld worden aan een domeinnaam. De aanbieders van hostingspakketten verschillen sterk in prijs en kwaliteit - over het algemeen geldt: heel goedkoop en hoge kwaliteit gaan niet makkelijk samen. Wij kennen de markt; laat je door ons adviseren.

Verrips Digitale Diensten is geen zelfstandige hosting-provider. Dit betekent dat we met betrekking tot hosting onafhankelijk opereren. Onze ervaring kan bruikbaar zijn voor bedrijven die niet tevreden zijn over de huidige provider. Wanneer u de hosting door ons uit laat voeren, ben je zeker van professionele kwaliteit, veel aandacht voor veiligheid, een eerlijke prijs, een goede service en zeer veel mogelijkheden.

Bijna altijd kunnen websites die wij bouwen ook geplaatst worden in hostingruimte die jij zelf hebt geregeld.

Hieronder een prijsindicatie

Soort website Prijs Voorwaarden
basiswebsite € 7,50 p.m. De exacte prijs is afhankelijk van de hoeveelheid data van de website en de hoeveelheid dataverkeer per maand.
De kosten voor domeinregistratie en hosting worden per jaar gefactureerd.
uitgebreide dynamische website € 25,00 p.m.

Domeinregistratie
De standaardprijs van een enkele domeinregistratie voor een nl-domein is bij ons € 21,50 per jaar.
Het kan vaak handig zijn om meerdere domeinnamen te registreren. Zo voorkom je bijvoorbeeld dat een concurrent een variant van jouw domeinnaam voor zijn website gebruikt.

Emailadressen
Wanneer Verrips Digitale Diensten voor je domeinregistratie en hosting regelt, kunt je natuurlijk ook beschikken over e-mailadressen bij je domein, denk dan aan een e-mailadres, zoals info@jouwdomein.nl, maar we kunnen ook meerdere e-mailadressen voor je aanmaken.

Is het voor je bedrijf of organisatie heel belangrijk dat de e-mail echt top geregeld is, kies dan voor een professionele e-maildienst als aanvulling op je hosting. Veel klanten kiezen voor Office365: je krijgt dan niet alleen hoogwaardige maildiensten via het platform van Microsoft, maar ook een gebruikslicentie voor het Microsoft Officepakket. Natuurlijk kunnen wij dit voor je regelen.

Voor een goede bedrijfsadministratie kan het handig zijn om een e-mailadres zoals facturen@jouwdomein.nl aan je administratiepakket te koppelen. Wij regelen dit graag voor je in direct contact met de leverancier van jouw administratiepakket.