Basiswebsite: een goed begin

Zelf een website maken is niet heel moeilijk. Maar een website die er goed uitziet en beantwoordt aan de gestelde doelstellingen vraagt een bepaalde professionaliteit. Verrips Digitale Diensten biedt deze kwaliteit en werkt aan effectieve websites tegen een voordelig tarief.

Bij ons begint topkwaliteit bij € 250,=.

Een basiswebsite is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Met deze website presenteer je je bedrijf op het internet. Belangijk is dus een goede uitstraling en duidelijke informatie.

Voorwaarden

 • Ontwerp op basis van de structuur van één van de websites die wij eerder hebben ontworpen (zie portfolio). Kom je zelf met een mooi ontwerp of een inspirerend voorbeeld? Laten we even overleggen hoe jouw idee uitgewerkt kan worden!
 • Je levert alle gegevens voor een basiswebsite kant en klaar aan. Wil je dat wij de teksten voor je schrijven of foto's maken? Dat kan, neem dan even contact met ons op!
 • Verwerking informatie voor max. 20 pagina's. Is je verhaal groter? Geen probleem: je betaalt een klein extraatje bij meer pagina's.
 • Alle pagina's van een basiswebsite hebben dezelfde indeling en opmaak. Denk je verder dan een basiswebsite, dan wil je bijvoorbeeld een homepage met een andere indeling. Ook dat kan!
 • Je levert de afbeeldingen in een ruime resolutie aan (minimaal 2000 pixels breed).
 • Zoekmachines: elke website die Verrips Digitale Diensten maakt wordt volledig geïndexeerd door zoekmachines.

Kosten

 • Het maken van een basiswebsite kost € 250,= (ex. btw).
 • Deze prijs is exclusief domeinregistratie en hosting. Denk ook even na over welke e-mailadressen je nodig hebt!
 • Wij adviseren niet alleen te denken aan de bouw van de website maar ook het beheer voor de langere termijn goed te regelen.
  Veel klanten kiezen ervoor om het beheer door ons te laten uitvoeren. Voor het beheer van een basiswebsite betaalt u het eerste jaar € 135,=.
 • Klanten die zelf de basiswebsite willen bijhouden, gebruiken daarvoor ons CMS (Content Management Systeem). De kosten voor het CMS zijn éénmalig ca. € 350,=. De exacte prijs is afhankelijk van je wensen.

Extra's

Een basiswebsite is voor veel bedrijven voldoende voor een succesvolle presentatie op internet. Wanneer u echter bijvoorbeeld een webwinkel wilt inrichten dan voldoet een basiswebsite niet. De prijs voor een webwinkel is afhankelijk van je concrete wensen. Je betaalt bij ons voor een webwinkel alleen ontwikkelkosten; er zijn dus geen extra jaarlijks terugkerende kosten.

Verder zijn er nog diverse andere geavanceerde toepassingen die uw website kunnen verbeteren. Uiteindelijk gaat het erom dat je website opvalt in vergelijking met de websites van je collega's.
Voor deze en andere extra's kun je natuurlijk ook bij Verrips Digitale Diensten terecht. In onderling overleg kunnen we bepalen wat voor jouw onderneming het beste is om de website aan te laten sluiten op de behoeften van (potentiële) klanten.