Voorwaarden - basiswebsite

Home > Websites > voorwaarden - basiswebsite

Zelf een website maken is niet heel moeilijk. Maar een website die er echt goed uitziet en beantwoord aan de gestelde doelstellingen vraagt een bepaalde professionaliteit. Verrips Digitale Diensten biedt deze kwaliteit en werkt aan doeltreffende websites tegen een voordelig tarief.

Basiswebsite

Een basiswebsite is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Met deze website presenteert u het bedrijf op het internet. Belangijk is dus een goede uitstraling en duidelijke informatie.

Voorwaarden

  • Ontwerp op basis van de structuur van één van de websites die wij eerder hebben ontworpen (zie portfolio).
  • Layout in een extern bestand (CSS): Hierdoor is bijv. de kleurstelling later snel aan te passen voor de hele website
  • De klant levert alle gegevens voor een basiswebsite kant en klaar aan.
  • Verwerking van als platte tekst (zonder opmaak) aangeboden informatie voor max. 30 pagina's. Bij een groter aantal pagina's betaalt u per pagina € 10,= extra.
  • Alle pagina's van een basiswebsite hebben dezelfde indeling en opmaak.
  • Afbeeldingen in jpg-, gif- of png-formaat. De klant levert de afbeeldingen in een ruime resolutie aan (minimaal 800 x 600 voor beeldbepalende afbeeldingen).
  • Contactpagina: bezoekers kunnen zonder mailprogramma u een berichtje sturen.
  • Zoekmachines: elke website die Verrips Digitale Diensten maakt wordt volledig geïndexeerd door de belangrijkste zoekmachines. Bij een basiswebsite is géén top 10-positie gegarandeerd. Wanneer uw product voldoende onderscheidend is, is een hoge ranking wel mogelijk.
  • Wanneer wij ook de domeinregistratie en hosting voor u regelen, ontvangt u bij een basiswebsite in ieder geval standaard één mailadres. In overleg zijn ook meerdere emailadressen mogelijk.

Kosten

Extra's

Een basiswebsite is voor veel (kleine) bedrijven voldoende voor een succesvolle presentatie op internet. Wanneer u echter bijvoorbeeld diensten wilt aanbieden via het web dan voldoet een basiswebsite niet. Daarvoor hebben wij een snelle en compacte webwinkel ontwikkeld. Een voorbeeld daarvan vindt u op www.werkkledingbarneveld.nl. De prijs voor een webwinkel is afhankelijk van uw concrete wensen. U betaalt bij ons voor een webwinkel alleen ontwikkelkosten; er zijn dus geen extra jaarlijks terugkerende kosten.

Ook kan het zijn dat u zelf de informatie op de website wilt kunnen wijzigen en aanvullen. Dan is een Content Management Systeem (een beheerssysteem) handig. Verder zijn er nog diverse andere geavanceerde toepassingen die uw website kunnen verbeteren. Uiteindelijk gaat het erom dat uw website opvalt in vergelijking met de websites van uw collega's.

Een website die de klanten vooral in de eigen regio zoekt, heeft andere belangen dan een landelijke website. Vanuit een sterke regionale focus hebben wij veel ervaring opgebouwd met regionale websites. Vaak is doelgerichte zoekmachine-optimalisatie verstandig om de regionale presentie te waarborgen.

Deze en andere extra's verzorgen wij ook voor u. In onderling overleg kunnen we bepalen wat voor uw onderneming het beste is om de website aan te laten sluiten op de behoeften van (potentiële) klanten.

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.