Regio Scherpenzeel

Home > Websites > regionaal

Veel regionale ondernemers in de particuliere of kleinzakelijke markt denken dat voor hen een website niet zo zinvol is. Hun klanten wonen toch om de hoek? Deze denkwijze is echter niet juist. Graag leggen we u dat in een persoonlijk contact duidelijk uit. Want Verrips Digitale Diensten is een ondermening die midden in de samenleving staat en daardoor ook de lokale en regionale markt goed kent. Hierdoor kunnen wij juist voor regionaal georiënteerde ondernemers een effectieve website bouwen.

Zowel particulieren als bedrijven die op zoek zijn naar een product of een dienst kijken tegenwoordig ter oriëntatie heel vaak eerst even op internet. Natuurlijk zullen inwoners van Renswoude voor veel producten geen 100 kilometer gaan rijden. Ook zal een inwoner van Barneveld voor een dienstverlener niet direct iemand zoeken die aan de andere kant van Nederland woont.

Daarom is het zo belangrijk voor regionaal gerichte ondernemers dat de website zijn effect in de regio haalt. Daarvoor zijn diverse mogelijkheden. In ieder geval moet op een website duidelijk beschreven worden wat de regio is waar de onderneming zich op richt. Alleen de vestigingsplaats, zoals Scherpenzeel, is dan niet voldoende. Noem op de website in prettig leesbare tekst ook voor welke plaatsen verder uw onderneming interessant is. Natuurlijk kunt u dat helder uitleggen: "Voor de detailhandel in Veenendaal zijn wij de ideale partner. De meeste van onze dagelijkse boodschappen doen wij in Veenendaal." Of: "De achterliggende tijd hebben wij voor diverse klanten in Barneveld een website gebouwd. Daardoor kennen we het ondernemingsklimaat van Barneveld beter dan van veel andere plaatsen."

Daarnaast kan in het kader van zoekmachineoptimalisatie actief gewerkt worden aan goede regionale bekendheid. Voor diverse klanten hebben we dat de achterliggende tijd met veel resultaat mogen doen.

Scherpenzeel
Wij zijn verder van mening dat zakendoen ook een maatschappelijke kant heeft. Daarom zijn wij vol overtuiging lid van de Ondernemersvereniging Scherpenzeel. Ook sponsoren we regelmatig lokale projecten zoals de Survival Scherpenzeel die elk jaar de eerste week van de zomervakantie wordt gehouden. Wij zijn er van overtuigd dat een positief ondernemersgevoel in ons eigen Scherpenzeel ook voor de omliggende gemeenten, zoals Renswoude en Woudenberg effectie zal zijn. Een fusie is overigens, wat ons betreft echt niet nodig.

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.