Webontwerp

Home > Websites > webontwerp

De eerste blik op een website bepaalt voor een groot deel het gedrag van de bezoeker. Daarom is het grafische ontwerp van een website van groot belang.

Voor een goede uitstraling van uw website vinden wij een persoonlijk contact vooraf erg belangrijk. Samen bepalen we welke sfeer de website uit moet stralen, wel gevoel het beste aansluit bij uw product. Daarvoor bekijken we samen websites in dezelfde branche. Zo komen we tot de voorwaarden voor een ontwerp dat direct aansluit bij de doelstellingen van uw website.

Eenvoudige ontwerpen, zoals passend bij een basiswebsite maken we in eigen huis. Wilt u een grafisch ontwerp waarmee u zich ook op het visuele vlak onderscheid van uw collega's, dan zetten we een professioneel vormgever voor u aan het werk. Verrips Digitale Diensten werkt hiervoor samen met diverse vormgevers. Eén van onze partners zal zeker in staat zijn uw wensen te vertalen in een ontwerp waar zowel u als de bezoekers van uw website zich over kunnen verwonderen.

Natuurlijk ontwikkelen we aan de hand van de vormgeving van uw website ook al het aanvullende materiaal, van reclame-banners tot visitekaartjes.

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.