Voorwaarden - basiswebsite

Home > Websites > voorwaarden - basiswebsite

Zelf een website maken is niet heel moeilijk. Maar een website die er echt goed uitziet en beantwoord aan de gestelde doelstellingen vraagt een bepaalde professionaliteit. Verrips Digitale Diensten biedt deze kwaliteit en werkt aan doeltreffende websites tegen een voordelig tarief.

Basiswebsite

Een basiswebsite is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Met deze website presenteert u het bedrijf op het internet. Belangijk is dus een goede uitstraling en duidelijke informatie.

Inclusief

  • Ontwerp op basis van de structuur van één van de websites die ik eerder heb ontworpen (zie portfolio).
  • Layout in een extern bestand (CSS): Hierdoor is bijv. de kleurstelling later snel aan te passen voor de hele website
  • Verwerking van als platte tekst (zonder opmaak) aangeboden informatie voor max. 30 pagina's.
  • Afbeeldingen in jpg-, gif- of png-formaat.
  • Contactpagina: bezoekers kunnen zonder mailprogramma u een berichtje sturen.
  • Zoekmachines: elke website die Verrips Digitale Diensten maakt wordt volledig geïndexeerd door de belangrijkste zoekmachines.

Kosten

Extra's

Een basiswebsite is voor veel (kleine) bedrijven voldoende voor een succesvolle presentatie op internet. Wanneer u echter bijvoorbeeld diensten wilt aanbieden via het web dan voldoet een basiswebsite niet.

Ook kan het zijn dat u zelf de informatie op de website wilt kunnen wijzigen en aanvullen. Dan is een Content Management Systeem (een beheerssysteem) handig. Verder zijn er nog diverse andere geavanceerde toepassingen die uw website kunnen verbeteren. Uiteindelijk gaat het erom dat uw website opvalt in vergelijking met de websites van uw collega's.

Deze en andere extra's verzorgen wij ook voor u. In onderling overleg kunnen we bepalen wat voor uw onderneming het beste is om de website aan te laten sluiten op de behoeften van (potentiële) klanten.

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.