RMU-leden

Home > RMU-leden

Wij zijn lid van de Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU). Dit is een christelijke organisatie van werkgevers en werknemers. Wanneer onze klanten ook lid zijn van de RMU levert hen dat voordelen op.

Het bouwen van een website
Klanten die bij ons een website laten bouwen en lid zijn van de RMU krijgen 10 % korting op de bruto-prijs. Dit betekent bijvoorbeeld dat zij voor het ontwikkelen van een basiswebsite geen € 250,= betalen, maar € 225,00. Ook voor alle andere technische uitbreidingen betalen ze 10 % minder dan alle andere klanten.

Hosting
Wanneer klanten bij ons een hostingscontract afsluiten krijgen ze 5 % korting als ze lid zijn van de RMU. Dit geldt overigens niet als de klant ons een contract laat regelen bij een provider.

Overige diensten
Ook bij andere dienstverlening krijgen RMU-leden 10 % korting. Denk dan bijvoorbeeld aan de vormgeving van een programma voor een bijeenkomst of het afwerken van digitale opnames van een feest- of jubileumavond.

Voorwaarden
De korting voor RMU-leden is verbonden aan de RMU-pluskaart. Deze kaart kent de volgende voorwaarden:

Zie ook:

Interesse?

Wanneer u geïnteresseerd ben in bovenstaande mogelijkheden, neem dan contact met mij op. Als u meer wilt weten over hoe het proces verloopt naar een effectieve website, lees dan de ervaringen van Wilma en Machiel Karels.